Englisch information

 

Information Français

The Magic of Movement 2019

5-daagse Rebalancing After-Summer Retreat op Corsica (Île de Beauté)

Wil je graag contact ervaren met de diepere lagen in jezelf? Genoeg ruimte voelen om helemaal jezelf te zijn? Inzicht krijgen in wat jou van binnen beweegt? En ook nog ontspannen?

Zet dan een stap uit je vaste patronen en kom in oktober naar Corsica voor de internationale Rebalancing retreat The Magic of Movement. In de schitterende setting van dit natuureiland pur sang, helpen wij je op een liefdevolle manier om in beweging te komen. Je ervaart hoe het is om contact te maken met de wijsheid van je lichaam die van nature in je leeft.

Onder begeleiding van een ervaren team werken we met Rebalancing massage, dans, stemexpressie, ademwerk, actieve Osho-meditaties en zelfonderzoek. Je zult je bewust worden van jouw oude overlevingspatronen en waar je nu staat. Je leert hoe het is om ‘uit je hoofd’ te gaan en om in het ‘hier en nu’ te zijn. The Magic of Movement geeft je ontspanning, ruimte, vrijheid, vitaliteit, meer zelfvertrouwen en inzicht. Ook krijg je een goede indruk van wat Rebalancing is. Onze groepsruimte ligt op het strand en je slaapt op het terrein in een huisje of tent naar eigen wens. En…er zijn natuurlijk ruime mogelijkheden om je verblijf te verlengen voor een vakantie op Corsica. De 5-daagse is van maandag tot en met vrijdag. Iedereen is welkom ongeacht beroep, leeftijd of vooropleiding.

 

“The body is your friend. It is not your enemy. Listen to it’s language and by and by, as you enter into the book of the body and you turn it’s pages, you will become aware of the whole mystery of life”.

Osho

 

Praktische informatie

Begeleiders:

Data retreat:

  • Van maandag 7 oktober 10.00 uur tot en met vrijdag 11 oktober 2019 17.00 uur. Het is raadzaam om de zaterdag voor de retreat aan te komen. Eerder aankomen en/of later weg gaan i.v.m. je vakantie is natuurlijk ook mogelijk.

Locatie: 

  • Bravone, Corsica (temperatuur rond de 23-24 °C in oktober).
Accommodatie:
  • De accommodatie ligt aan zee. Je slaapt met 2-3 personen in een mobile-home, chaletje of huisje naar keuze. Ook kamperen behoort tot de mogelijkheden. Accommodatie is er al vanaf € 30,- per nacht. Zodra je je hebt ingeschreven kan je je accommodatie boeken. Je ontvangt hiervoor na inschrijving de informatie van ons.

Taal:

  • Engels, het is een internationale groep. Laat je niet weerhouden als je moeite hebt met de Engelse taal. Neem even contact op met Kirsten via kirsten@rebalancing.nl om dit te bespreken.

Aantal deelnemers:

  • de retreat vindt doorgang bij een minimum van 20 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 35. Het secretariaat bevestigd uiterlijk 1 maand van te voren of er voldoende deelnemers zijn, zodat je jouw reis kunt boeken.

Kosten: 

  • € 795,- (€ 995,- zakelijk tarief) incl. alle maaltijden tijdens de 5 daagse retreat; excl. reiskosten en accommodatiekosten.

Sessies:

  • voor en na de retreat zijn, tegen vergoeding,  individuele Rebalancing-sessies mogelijk.

Accreditatie: 

  • deze workshop is geaccrediteerd door de VNT.

Vragen:

 

Vul onderstaand formulier in voor aanmelding.

Wij hanteren annuleringsvoorwaarden.