De 4-daagse blokken van het inspiratiejaar, de opleiding en de meerdaagse workshops en masterclasses vinden plaats in het prachtige retreat center The Land of Now in Siddeburen.

De losse opleidingsdagen (in het 2e en 3e jaar) en verschillende 1 daagse Masterclasses en workshops vinden plaats in Centrum Bala in Huizen.

Retreat center The Land of Now

The Land of Now  is gevestigd in een authentieke en sfeervolle Oldambtboerderij uit het begin van de vorige eeuw. De boerderij ligt in het unieke Groningse landschap, midden in de stilte van natuur en boerenland waar nog rust en ruimte is.

Je bent hier te gast in een levend huis. The Land of Now is een groeiplek voor ideeën, een stilte plek voor rustvinders, een inspirerende plek voor ontmoeting en verdieping, en bovenal een plek die leeft. Een plek waar 24 uur per dag, 7 dagen in de week vanuit essentie geleefd wordt. En dat maakt de plek uniek.

Het erf
The Land of Now heeft  het circa 1 hectare grote erf rond het pand ingericht als prachtige tuin met onder meer diverse weiden en een vijver met stilte plekken en plaatsen om elkaar te ontmoeten. Kortom, een inspirerende plek voor ontmoeting en verdieping.

Binnen
De oude schuur is verbouwd en ingericht tot comfortabele verblijfsaccommodatie, waarbij het bijzondere karakter van deze Groningse herenboerderij zoveel mogelijk behouden is.
Op de begane grond bevinden zich de groepsruimte (circa 110 m2), de eetkamer, de zitkamer met serre en de keuken. De ruimten zijn door de eigenaren Frank en Juliette zeer sfeervol ingericht.

Er zijn negentien ruime slaapkamers, met eigen douche en toilet gesitueerd. De kamers bieden plaats aan één, twee of drie personen. De totale overnachtingscapaciteit bedraagt 36 slaapplaatsen, allen met eigen sanitair. Verblijf tijdens het inspiratiejaar, de opleiding of meerdaagse workshops of masterclasses vindt plaats in een meerpersoonskamer. Er zijn 6 éénpersoonskamers die  gereserveerd kunnen worden, hiervoor geldt een toeslag. Uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Bewustzijnscentrum Bala

Bala is een plek om te bewegen, te ontmoeten, te genieten, te leren, te ontspannen en nog veel meer. Voor iedereen die wil thuiskomen, groeien en veranderen.

Een fijne plek, centraal in Nederland waar onze losse lesdagen en de 1-daagse Masterclasses plaatsvinden.