Rebalancing Open Dagen

Tijdens de open (mid)dagen kun je meer te weten komen over Rebalancing, over de opleiding en over het Rebalancing inspiratiejaar. Een enthousiast team van docenten, studenten en afgestudeerde Rebalancers laat je door middel van demonstraties, lezingen, praktijklessen en sessies kennismaken met deze respectvolle vorm van lichaamswerk en bewustwording.

Op de open dag in Siddeburen is op de plek waar de meeste van onze activiteiten plaatsvinden. Bovendien zijn dan de meeste stafleden, koks en 2e jaars studenten aanwezig. Je zult de sfeer goed kunnen voelen en proeven.

Op dit moment zijn geen andere open dagen gepland.

Datum: zaterdag 30 mei 2020
Locatie: The Land of Now, Veenweg 9, Siddeburen
Tijd: 10.30 uur – 18.00 uur
Kosten: € 20,- (incl. workshops, demo’s, sessie, koffie, thee, water en heerlijk vegetarisch eten)

TERUGBLIK OPEN DAG 2019: Fotoalbum Rebalancing Inspiratie Festival 2019

HET NIEUWE INSPIRATIEJAAR START OP 3 OKTOBER 2019!

 

Rebalancing op Beurzen

Wij zijn regelmatig aanwezig op verschillende beurzen.  Vaak is de PRN, het Platform Rebalancing Nederland , ook aanwezig. Tijdens de beurzen kun je informatie krijgen over het aanbod van de opleiding. Als de PRN ook aanwezig is, kun je kennismaken met meer Rebalancers in de praktijk en vaak kun je je ook inschrijven voor kennismakingssessies. De Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn is aanwezig op de volgende beurs:

We zijn ons beursprogramma aan het plannen.